Monday, September 30, 2013

Naslovi.net - Pretraga vesti "beograd": RTS: Pazarci oštećeni, prvi poraz Čuke

Naslovi.net - Pretraga vesti "beograd"
Sve vesti na jednom mestu 
Helpdesk Ticketing System

Award-winning helpdesk system with an inbuilt KBase, forums, canned responses & more. Try super user friendly Freshdesk today. (In 2 minutes, You'll set it up!)
From our sponsors
RTS: Pazarci oštećeni, prvi poraz Čuke
Sep 30th 2013, 12:39

RTS: Pazarci oštećeni, prvi poraz Čuke
Ekipa Čukaričkog poražena je prvi put u novoj sezoni i to od ekipe koja je takođe povratnik u društvo najboljih, Napretka (2:1). Jagodina je savladala Novi Pazar pod Đurđevim brdom, ali je gostima poništen čist pogodak u nadoknadi vremena. OFK Beograd slavio u "malom" gradskom derbiju protiv Rada, a Donji Srem konačno došao do trijumfa, i to nad Voždovcem. Javor i Radnički Niš su jedini podelili bodove.
Fudbaleri Napretka pobedili su na svom stadionu u Kruševcu ekipu Čukaričkog sa 2:1, u sedmom kolu Superlige Srbije. Povratnik u Superligu Čukarički tako je pretrpeo prvi poraz u novoj sezoni. Strelci za Napredak, koji se takođe ove sezone vratio u društvo najboljih i kome je ovo prva pobeda na svom terenu u novoj sezoni, bili su Nenad Mirosavljević u 59. minutu i Bogdan Milošević u 77. minut. Jedini gol za beogradski tim postigao Filip [...]
Vaš komentar

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

No comments:

Post a Comment